Case: Veepee

7

Influencers

5 uger

Periode

+15.000

Nye medlemmer

20,42 ,-

PRIS PER MEDLEM

Billede af bantersnaps
UDFORDRINGEN

Synlighed hos den rigtige målgruppe.

Veepee er Danmarks allerstørste medlemsbaseret onlineshop. De tilbyder op til 80% rabat på et kæmpe udvalg af mode- og livsstilsbrands. Deres store udfordring bestod i, at de primært ønskede at henvende sig til målgruppen bestående af kvinder i alderen 25-54 år. Og det er der en helt særlig grund til. Det her segment er nemlig et af de mest købestærke segmenter overhovedet, hvilket jo er en god ting. Udfordringen ved det er bare, at der er rigtig mange virksomheder, der prøver at fange dem, og de bliver derfor bombarderet med budskaber hver dag.
 

Vores opgave var derfor at udvikle en kampagne, der skilte sig ud fra alle de andre budskaber, som segmentet dagligt møder. Kampagnens formål var at skabe mere kendskab til Veepees koncept og få flere til at oprette et medlemskab.

VORES LØSNING

Algoritmen til success.

Vi vidste, at det var fuldstændig afgørende at finde nogle influencere, der var stærke opinionsledere indenfor det her segment. De ville nemlig så have evnerne til at påvirke gruppens interesser og holdninger. 

 

Og det fandt vi via en helt specielt udviklet algoritme.

 

Algoritmen sorterede bl.a. ud fra antal følgere i den udvalgte målgruppe, influencernes engagementrate og deres pris. Algoritmen gjorde det muligt for os at opsætte nogle konkrete salgstargets, som vi udvalgte influencere ud fra. Vi kunne altså sikre, at influenceren ikke kun ville kommunikere effektivt til den målgruppe, vi ønskede at henvende os til men også, at de ville skaffe den nødvendige eksponering og konvertering, som Veepee ønskede at få ud af kampagnen. 

 

Og det virkede.

 

Antallet af konverteringer og nye medlemmer oversteg langt Veepees forventninger til samarbejdet. Og det skyldes udelukkende vores enorme database, og vores evne til at udnytte dataen.

Billede af Jeswin Thomas

Resultat:

Mere end 15.000 nye medlemmer på kun 5 uger