Case: Simple Feast

23

Influencers

+2700

Nye kunder

$44

PRIS PER NY KUNDE

 

"Scale helps us plan and execute our influencer marketing strategy, which throughout our companys succes, have been a key element"

Billede af Dan Freeman
UDFORDRINGEN

Etablerering af et nyt brand i et satureret marked.

Da vi startede samarbejdet med Simple Feast tilbage i 2018, var de helt nye spillere på markedet. Det betød også, at kendskabet til deres brand stadigvæk var minimalt. De ville derfor have hjælp til at udvikle en kampagne, der skulle gøre Simple Feast almenkendt blandt danskerne. 

 

Og den kampagne endte med at være startskuddet på et langt samarbejde.

VORES LØSNING

Forskellige profiler til forskellige formål.

Da vi skulle udvælge influencere, havde vi et stort fokus på at finde nogle, der kunne agere gode ambassadører for brandet. De blev udvalgt på baggrund af forskellige kriterier; nogle blev udvalgt på grund af deres salgshistorik, nogle på grund af deres brand og andre på grund af deres content. Og det var vigtigt at finde ambassadører, der var meget forskellige i deres fokus, da kampagnen ikke kun skulle skabe salg men også skabe en masse brand awareness. Valget af ambassadør ville derfor uden tvivl være med til at definere, hvordan målgruppen fremover ville opfatte Simple Feast.

Hvor awareness og holdning skulle etableres af ambassadørerne, så skulle salg og pænt content produceres af andre typer profiler. Vi indgik aftaler med en række profiler, der tidligere havde leveret mange konverteringer for at øge salget, og vi indgik også aftaler med mindre profiler, der alene havde til opgave at producere pænt content, som Simple Feast kunne bruge i deres digitale annoncering. 

Billede af Adam Winger
Billede af Fabian Blank

Flere konverteringer, billigere!

Kampagnens primære opgave var at skabe interesse for Simpel Feast. Og den fokuserede indsats viste sig også at have en rigtig god effekt. 

 

Antallet af kliks på Simple Feasts annoncer steg nemlig med 8,7% under kampagnen. Samtidig faldt prisen per klik.

Derudover fik de også flere konverteringer - og til en lavere pris. Antallet af konverteringer steg med 88,7%, og omkostningerne per salg faldt med 43%.